Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / / Webdesign Website laten maken Arnhem-Websitexperts

Webdesign Website laten maken Arnhem-Websitexperts

Laat een nieuwe professionele website maken in Arnhem! Let op! Wij van Websitexperts zijn gespecialiseerd in het maken van websites en webshops. We doen dit op een unieke manier: bij ons lease je namelijk een professionele, conversiegerichte én responsive website of webshop voor een klein bedrag per maand.

Sharing is caring

Openingstijden

Maandag 09:00–17:00
Dinsdag 09:00–17:00
Woensdag 09:00–17:00
Donderdag 09:00–17:00
Vrijdag 09:00–17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Adres

Straat Kerkenbos 1077 C
Postcode 6546 BB
Stad Nijmegen (Wij werken landelijk. Dus ook in Arnhem en omgeving)
Telefoon 024 2340040
Email [email protected]
Website WebsitExperts
SocialMedia
Diensten Website leasen | Lease Pro pakket | Lease Expert pakket | Lease Webshop pakket | | Domeinnaam | Hosting | Responsive | Conversiegericht | Website updates | Beveiligd SSL-certificaat | SEO – Google optimalisatie |

Website maken in Arnhem

Laat een nieuwe professionele website maken in Arnhem! Let op! Wij van Websitexperts zijn gespecialiseerd in het maken van websites en webshops. We doen dit op een unieke manier: bij ons lease je namelijk een professionele, conversiegerichte én responsive website of webshop voor een klein bedrag per maand. Een (vernieuwde) website of webshop hoeft niet duur te zijn. Laat een website of webshop maken in Arnhem en betaal geen hoge (opstart)kosten. Betaal een vast bedrag per maand zolang je de website of webshop gebruikt.

De reden dat wij onze websites en webshops laten leasen door ondernemers is, omdat het laten maken van een (nieuwe) website of website vaak een blok aan het been is van bijna iedere bedrijf/ondernemer. In de tijd van nu weet je dat je een website moet hebben, maar om aan de slag te gaan en je website daadwerkelijk te laten maken (in Arnhem) is vaak nog een brug te ver door alle beren die je op de weg ziet: teksten, inhoud, afbeeldingen, structuur etc. wanneer je vaak zover bent om ermee aan de slag te gaan, krijg je offertes toegestuurd waar je bang van wordt. Hierdoor bedenken veel ondernemers ook nog eens om ‘het wel even zelf te doen’. Wij zien natuurlijk in de praktijk dat dit 9 van de 10 keer verspilde energie is geweest. Een website (of webshop) is namelijk meer dan even wat informatie typen. Je website moet technisch in orde zijn. Om een kort inkijkje te geven: een website moet vindbaar zijn, een website moet responsive zijn (gebruiksvriendelijk om alle devices: telefoon, tablets, laptops en computers en een website moet conversiegericht zijn dit wil zeggen klaar om aanvragen en/of verkopen te ontvangen. Een website laten maken is simpel gezegd gewoon echt een vak apart. Je kan het vergelijken met een huis bouwen, iedereen kan een ‘bruikbare’ hut bouwen, maar een luxe villa die van alle gemakken voorzien is, is gewoon een vak apart. Hier heb je kennis en ervaring voor nodig. Dat zelfde geldt voor websites en/of webshops, tuurlijk er zijn genoeg alternatieve waarbij er word gesuggereerd dat je voor 1 euro je eigen website of webshop kan hebben, maar dit is wat ons betreft de grootste fopperij. Laat daarom je website of webshop maken in Arnhem door Websitexperts. Profiteer van een professionele, conversiegericht én responsive website of webshop voor een betaalbare prijs. Websitexperts heeft verschillende pakketten. Vind degene die bij je past! Benieuwd naar de prijzen? Lees dan snel verder dit kost het om een website op webshop in Arnhem te laten maken. Je hebt twee opties: het lease expert pakket, de kosten hiervan zijn €39,- per maand of het lease webshop pakket, de kosten hiervan zijn €69,- per maand. Meer informatie over de pakketten vind je hier:

Het lease expert pakket €39,-

Maandelijks opzegbaar: wil je een website laten maken in Arnhem zonder risico? Dan wil je dit! Onze websites zijn maandelijks opzegbaar.
Tot 10 pagina’s: dit zijn de kopjes die je in het menu ziet zoals bijvoorbeeld: contact, tarieven, over ons etc. uiteraard zijn extra pagina’s mogelijk dit valt onder de ‘add on mogelijkheden’ hier lees je later meer over.
Incl. Hosting: kosten die je altijd betaald wanneer je een domein hebt (hetgeen dat na de @ komt is je domein). Omdat wij zelf een server hebben zijn deze kosten inbegrepen.
Incl. domeinnaam: .nl/.com
Responsive website: responsive geeft aan dat je website klaar is om te gebruiken op welk device dan ook, of het nu gaat om een pc, laptop, tablet en/of telefoon.
5 mailadressen: zoals bijvoorbeeld: info@ en administratie@
Conversiegericht: het doel van een website is om (informatie) aanvragen te realiseren. Wij bouwen onze websites zo, zodat dit optimaal werkt. Met professionele marketeers zorgen we voor een website geoptimaliseerd voor conversie (lees: (informatie) aanvragen).
SEO uitgebreid: onze websites zijn Google proof. We zorgen ervoor dat de website zo is ingesteld dat deze vindbaar is voor Google. Hier bieden we ook ‘add-on mogelijkheden in’.
Beveiligd SSL certificaat: veiligheid boven alles! Onze websites worden altijd beveiligd. Wekelijkse updates: leasen betekent dat onderhoud uit handen wordt genomen, over onderhoud hoef jij je dus niet druk te maken. Wij zorgen ervoor dat de website up to date is en blijft.

Alles wat je hierboven hebt gelezen zit dus in het lease expert pakket van Websitexperts en hiervoor betaal je dus slechts het vaste lage maandbedrag van € 39,-. Met het bovenstaande pakket krijg je een professionele, conversiegerichte en responsive website waarmee je jaren vooruit kunt.

We zitten al een tijdje in de branche en wat we ook tegenkomen is dat ondernemers soms toch net iets anders of extra’s willen dat niet standaard in het pakket valt (omdat het simpelweg niet veel voorkomt). Hierom hebben we de mogelijkheid op extra opties aan je pakket toe te voegen: add-ons.
 

Voorbeelden van add-ons:

• Extra pagina’s (wanneer je er meer wilt dan 10)
• Meer mailadressen (wanneer je er meer wilt dan 5)
• Teksten schrijven (de inhoud van je website laten schrijven door professionele tekstschrijvers)
• Ontvangen van een data rapportage (maandelijks) waarin je alle statistieken van je website ziet
• Huisstijl / logo laten maken door professionele vormgevers
• Onderneem je ook over de grens? Dan is het handig dat je website in meerdere talen beschikbaar is, dat kan dus ook!

Ben jij er klaar voor om je website te laten maken voor slechts €39,- per maand in Arnhem? Zet dan nu de 1e stap en kies voor Websitexperts.

Wil jij liever een webshop laten maken in Arnhem? Dan hebben wij uiteraard ook een passend pakket: het lease webshop pakket de kosten hiervan bedragen €69,- per maand en hiermee ben jij klaar om sales te maken!
 

Het lease webshop pakket €69,-

Webshop met betalingssysteem: het verschil tussen een website en webshop natuurlijk! Met onze webshops ben jij klaar om online te verkopen en dus betalingen te ontvangen via jouw webshop.
Incl. Hosting: kosten die je altijd betaald wanneer je een domein hebt (hetgeen dat na de @ komt is je domein). Omdat wij zelf een server hebben zijn deze kosten inbegrepen.
Incl. Domeinnaam: .nl/.com
Responsive webshop: responsive geeft aan dat je webshop klaar is om te gebruiken op welk device dan ook, of het nu gaat om een pc, laptop, tablet en/of telefoon.
5 mailadressen: zoals bijvoorbeeld: info@ en administratie@
Conversiegericht: het doel van een webshop is om verkopen te realiseren. Wij bouwen onze shops zo, zodat dit optimaal werkt. Met professionele marketeers zorgen we voor een webshop geoptimaliseerd voor conversie (lees: verkopen).
SEO uitgebreid: onze webshops zijn Google proof. We zorgen ervoor dat de webshop zo is ingesteld dat deze vindbaar is voor Google. Hier bieden we ook ‘add-on mogelijkheden in’.
Beveiligd SSL certificaat: veiligheid staat hoog in het vaandel vandaag de dag, zeker ook als het gaat om online sales. Onze webshops worden daarom altijd op de juiste manier beveiligd.
Wekelijkse updates: leasen betekent dat onderhoud is inbegrepen bij je pakket.

Wij zorgen ervoor dat de webshop up to date is en blijft. Klaar om je website of webshop te laten maken in Arnhem? Kijk dan snel verder! Want je weet nu wat jij van ons krijgt, maar it takes two to tango, dus wij hebben ook wat hulp van jou nodig. Dit is wat wij nodig hebben van jou om alles werkbaar te maken en je website kunnen maken in Arnhem:

• Welke pagina’s wil je op je website of webshop? Tip: bekijk wat bestaande websites en webshops.
• Teksten voor de pagina’s
• Afbeeldingen (mocht je dit nog niet hebben, geen probleem geef het even aan en wij kunnen dan tijdelijk stockfoto’s plaatsen)
• Logo
• Huisstijlhandboek (indien deze er is, niet noodzakelijk)

Ben je enthousiast geworden en zie je minder beren op de weg om een website of webshop te laten maken in Arnhem? Start dan vandaag met de 1e stap.

Om je nog wat enthousiaster te maken: wij helpen je om binnen 10 werkdagen jouw (vernieuwde) website of webshop al live te hebben! Geen gebed zonder end! ‘Gewoon’ binnen 10 werkdagen live! Klinkt superfijn toch? Dat vinden wij ook.

Meld je aan en laten we samen werken en ervoor zorgen dat jij een nieuwe website of webshop krijgt!