Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Horeca, Recreatie, Toerisme en Cultuur / Huur een camper

Huur een camper

Sharing is caring

Topcamperverhuur staat garant voor een fijne en plezierige vakantie als je een camper huurt. Zij controleren of de camper geheel rijklaar is en op de dag van vertrek voor je klaar staat. Daarnaast kunnen ze de eindschoonmaak verzorgen als je de camper na verhuur weer inlevert. Bij de camperhuur zijn ook gedetailleerde instructies inbegrepen, zodat je precies weet hoe je het voertuig moet bedienen. Een rijles is ook een optie als je nog nooit met een grote camper hebt gereden. Topcamperverhuur heeft een lange lijst van tevreden klanten die hebben genoten van hun tijd in hun camper. Je kunt voor meer informatie terecht bij Topcamperverhuur.

Ontdek verschillende ervaringen

Het is misschien niet de eerste plek waar je aan denkt bij het plannen van een camperreis, maar vertrouw er maar op als ze je vertellen dat een reis naar Berlijn de moeite waard is. Berlijn is the place to be als je van verrassingen houdt. De stad bruist van kunst en geschiedenis, naast alle charmante bars en geweldige eetgelegenheden. Iedereen is te spreken over de Berliner Dom en het Egyptisch Museum. Een weekend is ongetwijfeld onvoldoende om alle charmes van deze bruisende stad te ontdekken. Daarnaast is Corsica een prachtige plek om te verkennen met een camper. Corsica staat niet voor niets bekend als "het eiland van schoonheid". Meer dan 1000 kilometer kustlijn gaat langs de kristalheldere turquoise zee. Geniet van het prachtige landschap en de pittoreske gemeenschappen tegen de ruige bergwanden. Weet je niet waar je dit jaar heen moet? Corsica kan je volgende vakantiebestemming zijn.

Je voorzien van een camper

Topcamperverhuur biedt je een Chausson familietopper aan. De ontzettend ruime 5-persoons gezinscamper is een nieuwe trots. Deze camper is een droom om te rijden met een automaat van 170 pk. Het heeft moderne meubels en een ruime koelkast. Daarnaast zijn een grote garage en een lang bed allemaal inbegrepen. Op het gemotoriseerde hefbed kunnen twee personen slapen en op de opklapbare dinette kan een vijfde persoon slapen. Verder heeft deze camper een grote badkamer met een muur die kan worden gedraaid om een ​​geweldige douche te bieden. Deze camper is ook uitstekend geschikt voor twee personen die samen willen reizen en overnachten. Wintervakanties zijn ook mogelijk dankzij de winterbanden. De opbergruimte is van twee kanten toegankelijk en kan eventueel ook gebruikt worden voor het stallen van een kostbare fiets. Easy rider compact is ook een andere optie. In deze buscamper kunnen vier personen comfortabel zitten.