Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Onlinewinkel-Webwinkels / Waist trainers, voor een taille die perfect bij jou past

Waist trainers, voor een taille die perfect bij jou past

Sharing is caring

Waist trainers, voor een taille die perfect bij jou past Waist, of in goed Nederlands taille of middel, is het deel van de buik tussen de ribbenkast en de heupen. Om een of andere reden is juist dat deel, vooral bij de vrouw, één van de meest kenmerkende features van het lichaam met de nadruk op de taillelijn, daar waar het middel het smalst is. Omdat we er nou eenmaal aantrekkelijk uit willen zien, is het ook niet zo vreemd dat er weinig middelen worden geschuwd juist dit onderdeel er zo voordelig mogelijk te laten uitkomen. Het passief onder druk zetten van de taille door middel van een zogenaamde waist trainer is zo’n werktuig.

De werking van een waist trainer

De buikwand bestaat deels uit spieren, deels uit vetweefsel en beiden zijn in een wat voordeliger vorm te gieten als ze onder druk worden gezet. Dit geldt vooral voor het vetweefsel en een waist trainer doet niets anders dan door elasticiteit en strips de buiklijn een wat strakker aanzicht te geven. Indien daarbij ook nog eens de nadruk wordt gelegd op een smalle taillelijn, dan is dat goed te vergelijken met het vroegere korset. Door het gedurende een bepaalde periode dragen van een waist trainer hoopt men dat de lichaamsvorm zich aanpast en uiteindelijk vanzelf in de gewenste vorm blijft zitten. Dat is dan het beoogde trainingseffect.

Lichaamsbeweging en buikspieroefeningen

Een waist trainer is eigenlijk een kunstmatige manier van het in vorm gieten van de taille, waarbij het aan te raden is dit te combineren met een meer natuurlijke wijze: fysieke arbeid. Door middel van sport en beweging kan het vetgehalte omlaag gebracht en de spieren, vooral de buikspieren, getraind worden. Mocht je dan nog niet tevreden zijn, dan kan de waist trainer altijd nog de uitkomst bieden tot de door jou gewenste perfecte lichaamsvorm.

 

Bedankt voor het lezen van deze informatieve blog oop onze gemeente Arnhem website.