Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Wonen / Huis en Tuin / Storingen gebeuren altijd op vervelende momenten, gelukkig zijn in Arnhem veel elektriciens 24 uur per dag bereikbaar?

Storingen gebeuren altijd op vervelende momenten, gelukkig zijn in Arnhem veel elektriciens 24 uur per dag bereikbaar?

Sharing is caring

Elektra is iets dat door iedereen gebruikt wordt, elektra is ook heel belangrijk. Het is dan ook erg vervelend wanneer de elektra niet goed werkt of niet doet, op deze momenten zie je namelijk pas echt in hoeveel elektra je gebruikt. Wanneer je last hebt van een stroomstoring wil je natuurlijk zo snel mogelijk de elektra terug hebben, je kunt hiervoor nog niet gelijk een elektricien inschakelen. Je moet namelijk weten waar de storing vandaan komt, hiervoor moet je zelf eerst op onderzoek. Hieronder kun je daar meer over lezen. 

Ga naar de buren

Wanneer je stroom uitvalt is dit altijd even schrikken, je ziet het namelijk nooit aankomen. Om erachter te komen waar de storing vandaan komt kun je het best een kijkje gaan nemen bij de buren, je moet namelijk gaan kijken of de buren stroom hebben. Wanneer de buren ook geen stroom hebben zit er een storing in het buurtnet, hier kan geen elektricien bij helpen. Wanneer er een storing zit in het buurtnet moet je gaan bellen naar het Nationaal storingsnummer, hier moet de storing namelijk gemeld worden. Vervolgens wordt er iemand van het netbeheer gestuurd die de storing probeert op te lossen. De storingen in het buurtnet zijn vaak wat lastiger op te lossen omdat de problemen wat groter zijn, het komt namelijk vaak voor dat er bijvoorbeeld een elektrakabel wordt geraakt bij graafwerkzaamheden. 

Stroomstoring bij jou thuis

Wanneer de buren gewoon stroom hebben zit er waarschijnlijk een stroomstoring bij jou thuis, je kunt in dit geval wel gewoon een elektricien bellen. Het is ook slim om een elektricien te bellen omdat je op deze manier het snelst van je stroomstoring af bent, een elektricien kan namelijk al snel zien wat er mis is en kan dit dan ook oplossen. Bij Elektricien Arnhem zijn ze 24/7 bereikbaar, dit komt ook doordat een stroomstoring op ieder moment kan plaatsvinden. De elektriciens komen ook uit de buurt en kunnen dus snel ter plaatse zijn. 

De oorzaak van een stroomstoring

Een stroomstoring komt vaak door de groepenkast, het kan namelijk zo zijn dat de groepenkast is verouderd. Het kan ook zo zijn dat er niet meer genoeg groepen zijn, de groepen raken dan overbelast en schakelen uit. Dit kan dus opgelost worden door de groepenkast te vervangen of extra groepen toe te voegen aan de groepenkast.